Diagnose

In de reguliere gezondheidszorg wordt Candida helaas niet altijd herkent als oorzaak van (vage) klachten die steeds weer terug komen. Een mesoloog of natuurarts kan dat wel. Door bij hen een persoonlijke analyse te laten opmaken weet je zeker dat je met de juiste middelen, afgestemd op jouw lichamelijke behoefte, de oorzaak van je klachten kunt aanpakken. Je gezondheid is maatwerk!

Ik heb zelf zeer goede ervaringen met de mesologie.

Tijdens het eerste consult ontdek je al wat de oorzaak is van je klachten, welke voedingsstoffen je beter (tijdelijk) kunt vermijden en wat je nodig hebt om je gezondheid te herstellen. In dit filmpje zie je hoe een mesoloog te werk gaat.

www.candidacoach.nl mesoloog

Doe de test!

De online Candidatest laat zien hoe groot de kans is dat Candida de oorzaak is van jouw (vage) klachten.
Heb jij de vragen vaak met ‘ja’ beantwoord bij de online Candidatest? Zet de volgende stap om je gezondheid te verbeteren!
Je vindt hier het adres van een mesoloog bij jou in de buurt.

Menno:
“Ik heb een uiterst vriendelijke en zorgzame manier van behandelen ervaren. Er werd uitgebreid de tijd genomen en ik kon mij volledig vinden in wat mij verteld werd. Het gaf eigenlijk een totaal kloppend beeld van mijn klachten. Wat na een jaar behandelen via de reguliere geneeskunde niet is gelukt, bleek nu wel aan te slaan. De infectie is nu zo goed als weg.”

Hetty:
“Niet leuk wat de mesoloog allemaal te vertellen had, maar daar kan zij weinig aan doen… Twee dagen iets weggelaten waar ik niet goed op bleek te reageren en ik voelde me al een heel ander mens! Waarmee maar weer bewezen is hoe belangrijk voeding is.”