Ervaringsverhalen

Je bent niet de enige met een Candida-infectie! Lees hier de ervaringen van anderen.

Fatima (48):
“Het Candidadieet gaat nu zó goed dat ik het idee heb dat ik het fout doe… Ik heb ook nergens last van. En na vijf weken was er geen Candida meer! Ik wil je o
ntzettend bedanken voor het goede spoor.”         juli 2016

Mathilde (54)
“Het coaching programma KOUD KUNSTJE leert je oplossingen te vinden voor alles waar je tegenaan loopt. Het is steeds duidelijk wat je aan het doen bent en waarom. Samen met Yvonne ga je naar een definitieve andere levensstijl, op een rustige maar wel zekere manier.

Ik twijfelde of ik wel zou kunnen volhouden, het lukt echter prima. Ik drink ‘s morgens geen mok koffie verkeerd meer met lekker (veel) suiker en een plak ontbijtkoek met pindakaas of stuk cake. Als ik uit eten ga of naar feestjes kan ik door het programma bewust kiezen wat ik wel en niet neem.
Yvonne is enthousiast en positief en als ervaringsdeskundige een bron van inspiratie voor iets wat je wel wil, maar niet weet hoe je het moet doen. Ook als je niet zeker weet of je het kan en of je het zal volhouden. Door het contact met Yvonne en de hulpmiddelen erbij lukt dat wel. Daarna kun je op die ervaring teruggrijpen als je dreigt terug te vallen in je oude gewoonten.
Kortom, het grote voordeel van dit programma is dat je met deze hulp heel bewust en zelf de keuze maakt voor de verandering van eet- en levensstijl.”            maart 2016

 

“Al meer dan 10 jaar eet ik suikervrij. In al die jaren ben ik nooit iemand tegengekomen die net als ik geen suiker eet. Het was daarom een enorme verrassing toen ik je boek las. Ik heb het in één ruk uitgelezen. Het heeft me weer net een beetje wijzer gemaakt en het helpt om goede keuzes te maken wat voeding betreft.
Voordat ik met het dieet begon was ik al jaren aan het tobben. Ik had allerlei klachten. Al heel lang had ik het idee dat het iets met mijn voeding te maken had, maar bij de verschillende artsen kreeg ik voor dat idee geen gehoor. Uiteindelijk heeft mijn huisarts me verteld dat er wel een dieet bestond voor mijn klachten. Sinds die tijd is het grootste deel van mijn klachten verdwenen. Dit is natuurlijk de beste stimulans om een dieet vol te houden!
Regelmatig ben ik op zoek naar nieuwe informatie of tips. Het was zo heerlijk herkenbaar om jouw boek te lezen. Na 10 jaar is het goed om alles nog eens duidelijk op een rijtje te hebben. Jouw boek heeft me geïnspireerd om nog beter door te gaan.”

Lieneke van Oosten   22-12-2014 Lieneke

 

 

 

 

“In mei 2013 heb ik voor het eerst een kookworkshop van Yvonne van der Burg bezocht. Ik had net besloten suikervrij te gaan eten toen ik een berichtje in de krant las over een workshop “suikervrije hapjes maken”.
Het was een gezellige middag waarin verschillende hapjes werden bereid en daarna gezamenlijk opgegeten. Wat over was ging mee naar huis. Er was voldoende ruimte voor het stellen van vragen en al snel vlogen de tips over tafel.
Ik ben geïnspireerd geraakt door het verhaal van Yvonne, het zette me echt aan het denken. Wat kan voeding enorm van invloed zijn op je gezondheid!
Na het volgen van de workshop heb ik gelijk Yvonne’s boek “Heb jij Candida? Ik (k)ook!” gekocht. Dit was een goede basis voor mijn gewijzigde eetpatroon. Favoriet zijn de eiersalade, tonijnsalade, pannenkoeken en de tomaten-gehaktsaus. Ook erg handig zijn de zelf te maken dressings en kruidenmixen.
Voor mij heeft suikervrij eten tot gevolg dat ik veel meer energie heb. Ook heb ik geen last meer van trek tussendoor, met eetbuien tot gevolg. Doordat mijn bloedsuikerspiegel meer gelijk blijft, hoeft mijn lichaam minder hard te werken en die energie kan ik voelbaar in andere zaken steken. Ik heb me in geen jaren zo goed gevoeld.”

12-10-2014  Diane Verhoef Diane