Coaching

Wil jij op een slimme manier je Candida aanpakken?

Je hebt te horen gekregen dat je Candida hebt en wilt er vanaf. Meer nog: je wilt je gezondheid blijvend terug. Van je suikerbehoefte af, je klachten zien verdwijnen, meer energie krijgen. Je wilt je weer fit voelen en niet terug vallen in oude patronen. Je wilt het goed doen. Hoe pak je dat aan?

Zelf heb ik het in de praktijk geleerd en zag ik veel valkuilen over het hoofd. Dat heeft me veel doorzettingsvermogen gekost. Nu weet ik: van Candida afraken kan nog slimmer. Jij hoeft die fouten niet te maken. Klanten die mijn aanpak volgen en uitvoeren zien binnen 3 maanden resultaat: een betere gezondheid en meer energie. Stap voor stap en zonder ingewikkeld te doen.

Een-op-een coaching voor een steun in de rug

Stel: je blijft een schreeuwende behoefte aan suiker houden. Of je vindt het lastig het dieet toe te passen op je werk of in combinatie met sporten. Dan help ik je graag.
Met een-op-een-coaching wordt je geholpen bij jouw specifieke situatie en wensen. We bespreken jouw vragen en zoeken samen naar de voor jou meest geschikte oplossing. Aan tafel, telefonisch of via Skype. Een consult van 45 minuten kost €75,00 incl. btw. Voor meerdere sessies spreken we vooraf een aangepast tarief af.

KOUD KUNSTJE, van dieet naar levensstijl

Een intensief coachingstraject waarin je samen met mij de stap zet naar een andere levensstijl. Je ontdekt hoe je het Candidadieet slim aanpakt, zodat je BLIJVEND van je suikerbehoefte en Candidaklachten afraakt. Op een manier die bij JOU past. Je krijgt 3 maanden onbeperkt alle steun en ontvangt vele extra’s. Klik hier voor uitgebreide informatie.

ZACHT WERKEN tegen Candida

Candida smult van stress en duikt weer de kop op als jij jezelf voorbij holt. Met dit online programma ontdek je in twee maanden hoe je van gestrest naar gezond gaat door zachter te werken. De dingen doen die bij je passen en die energie opleveren. Weten waar jouw valkuilen en grenzen liggen. Voldoende energie hebben voor alles wat je graag doet, zonder dat je Candidaklachten weer opspelen. Je leert dé methode voor een leven waarin voor stress geen plaats meer is en Candida geen kans meer krijgt. Je werk doe je met rust en focus en je hebt tijd in overvloed om al je dromen te realiseren. Niet later, maar nu. Klik hier voor uitgebreide informatie.

Monique:
“Wat een fijne begeleiding met tips, uitleg en motiverende woorden. Ik twijfelde of ik wel voldoende informatie zou krijgen, maar ik heb veel nieuwe dingen bijgeleerd. Nu weet ik welke voedingsmiddelen ik moet laten staan en welke ik juist wel moet gebruiken. Het lukt me nu goed dit vol te houden. Ook ga ik nu bewuster om met stress. De opbouw van de coaching was goed, met uitgebreide informatie in gefaseerde stappen. Met veel geduld word je begeleid naar een nieuwe leefstijl. Ik ben alleen maar tevreden. Heel erg bedankt!”

Emy:
“Eén gesprek was voor mij voldoende om weer verder te kunnen!” 

Als je de hulp van een ander accepteert, betekent dat niet dat je gefaald hebt.
Het betekent dat je er niet alleen voor staat.
Twijfel je welke aanpak jou het meeste oplevert?
Meld je dan aan voor een gratis Candidagesprek. Telefonisch bespreken wij samen wat jij nodig hebt om Candida de baas te worden en of ik je daarbij kan helpen.