KOUD KUNSTJE, van dieet naar levensstijl

Dé methode Candida je leven lang de baas te zijn.

Ontwikkel in 3 maanden de kunst om blijvend van je Candida-infecties verlost te zijn.

HERKEN JIJ DIT?

Je Candida-infecties keren steeds terug, ondanks al je moeite.
Je bent vaak moe, zelfs gelijk na het opstaan.
Je bent gek op zoet en denkt niet zonder te kunnen.
Je hebt een druk leven en geen tijd om alles zelf uit te zoeken.
Je ziet door de bomen het bos niet meer met het dieet.

Je bent niet de enige!

www.candidacoach.nl koud kunstje

VEEL CANDIDAPATIËNTEN WORSTELEN

Je hebt net gehoord dat je Candida hebt en weet niet waar te beginnen met het aanpassen van je voeding. Je leest op internet veel tegenstrijdige informatie en vraagt je af: wat mag ik wel of niet eten?

Of: je volgt al een poos het Candidadieet, maar vindt het moeilijk vol te houden. Je vindt het niet te doen om de zoetigheid te laten staan, want het is zo verslavend lekker. Je lichaam blijft om die suiker vragen. Je hebt ook de hele dag trek en denkt dat je nu niets meer kan eten. Je weet niet wat je na je werk snel kan klaarmaken en eet vaak hetzelfde. Saai!

Of: je bent al vier keer begonnen met het Candidadieet, maar je infecties komen steeds terug.

Het zoeken naar de oplossingen kost je veel tijd en energie. Het maakt je moe en levert je stress op. Dit is heel frustrerend!

 

HOE ZOU HET VOELEN ALS JIJ GEEN CANDIDA MEER HEBT?

Hoe zou het voelen als

 • je chronische (vage) kwalen verdwenen zijn?
 • je voortaan energie voor tien hebt, in plaats van een lege accu?
 • je met gemak Candidaproof maaltijden op tafel zet en daar veel keuze in hebt?
 • je veel tijd bespaart, omdat jij blindelings de geschikte producten weet te vinden in de winkel?
 • je gezin en gasten smullen van de heerlijke gerechten die jij moeiteloos hebt gemaakt?

Wat ga jij doen als jij je klachten achter je hebt gelaten en je energie weer terug hebt?

Stel je dat eens voor!

 

HOE KOMT HET DAT JIJ NOG LAST HEBT VAN CANDIDA?

Gebruik je regelmatig antischimmel zalf of een kuur? Heb jij al van alles geprobeerd, maar komen jouw infecties telkens terug? De kans groot dat jij iets belangrijks over het hoofd ziet!

Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Maar ken jij je valkuilen, dan kun je jezelf beter beschermen. Met mijn aanpak krijg jij een goed beeld van wat jij als individu nodig hebt en loop je niet langer vast op een dood spoor. Ik weet: iedereen kan blijvend van het gezeur met Candida afkomen! Zonder geld te verspillen aan kuren.

 

CANDIDAVRIJ IS ECHT MOGELIJK!

Ik maakte het zelf ook mee. Sinds mijn jeugd had ik last van chronische luchtweginfecties en veel vage klachten. Ik gebruikte veel medicijnen en bezocht arts na arts. Pas op mijn 44e merkte ik dat alle klachten met elkaar in verband stonden en dat een Candida-infectie in de darmen de oorzaak was. Ik volgde het Candidadieet en in enkele weken waren de eerste klachten al weg. Geweldig toch?! Ik maakte van het Candidadieet een levensstijl waardoor de vele klachten verdwenen en niet meer terugkeerden. Ik eet wat ik lekker vind en voel me gezond en fit. Mijn dokter heb ik al jaren niet gezien. Hoe ik dat deed leer ik jou graag!

 

NIET LANGER WACHTEN, MAAR AAN DE SLAG!

Veel Candidapatiënten hebben moeite met het aanpassen van de voeding. Ze pakken het niet handig aan en zien belangrijke voorwaarden voor succes over het hoofd. Na een lange werkdag of buiten de deur laten zij zich snel verleiden om iets makkelijks te eten. Candidaproof eten wordt een zware opgave.

Als je geen systeem hebt blijven je gezondheidsproblemen bestaan. Ze komen steeds terug. Maar: wie het Candidadieet slim opbouwt en goed organiseert kan het probleemloos volhouden. Zonder het gevoel op dieet te zijn. Stel je eens voor: je klachten door Candida kun je allemaal kwijt raken! Hoe je dat doet kun jij ook leren. In slechts 3 maanden maak jij van het Candidadieet je levensstijl en wordt het een KOUD KUNSTJE!

Carla (61):
“Ik voel na 2 weken al verbetering in alles en ik voel mij een stuk prettiger. Ik haal veel uit de informatie die ik krijg en het gaat uitstekend. Yvonne is een hele fijne en prettige Candidacoach, zij sleept je er wel doorheen.”

IK MELD ME AAN

 

Het programma KOUD KUNSTJE leert je het geheim van een succesvol Candidadieet.
Een methode waarin je leert:

 • Hoe je het dieet slim in fases opbouwt en daardoor CANDIDA OVERWINT.
 • Hoe je zoete verleidingen weerstaat, ook tijdens verjaardagen, feestdagen en etentjes buiten de deur.
 • Hoe je van het dieet jouw levensstijl maakt en daardoor terugval voorkomt.
 • Hoe je de 3 essentiële onderdelen van het Candidadieet optimaal inzet.
 • Hoe je volop varieert met Candidaproof maaltijden.

Dus: je gezondheid in één keer op de rit, in plaats van achter jezelf aan hollen en steeds maar weer teleurgesteld zijn.

 

DROOM JIJ OOK VAN:

Candidaproof eten moeiteloos toepassen en volhouden;
volop energie hebben en alles kunnen doen wat je wilt;
je weer fit en gezond voelen;
plezier krijgen in het koken, ook voor je gezin of gasten;
een fijne (bed-)partner zijn, zonder ruzies of irritaties;
weer een vrolijke en leuke mamma of pappa zijn!

Je wilt resultaat zien.

Stel dat je leert hoe je dat voor elkaar krijgt.

Stel dat het dieet voortaan een KOUD KUNSTJE is, zodat het niet meer als een dieet voelt.
Stel dat je in een handomdraai steeds weer een verrassend lekkere maaltijd op tafel zet, waar je partner en kinderen  ook van smullen.
Stel dat je weet hoe je het dieet slim organiseert, waardoor je het nu ook moeiteloos volhoudt.
Stel dat je het risico op toename van je klachten door een te snelle Candida afbraak kan voorkomen.

Stel dat je Candida voor de rest van je leven de baas bent.

Niet meer terugvallen in je oude patronen. Niet meer moedeloos raken. Nooit meer gefrustreerd zijn.

Wel: gemotiveerd, geïnspireerd en kordaat werken aan het herstel van je gezondheid. Een betere conditie, minder verzuim op je werk en meer energie. Dat is niet alleen heel erg plezierig voor jezelf, maar ook voor het contact met je partner, kinderen, vrienden, vriendinnen en je werk. Daar knappen je relaties van op, je gezondheid… Daar knapt je hele leven van op!

Monique:
“Wat een fijne begeleiding met tips, uitleg en motiverende woorden. Ik twijfelde of ik wel voldoende informatie zou krijgen, maar ik heb veel nieuwe dingen bijgeleerd. Nu weet ik welke voedingsmiddelen ik moet laten staan en welke ik juist wel moet gebruiken. Het lukt me nu goed. Ook ga ik nu bewuster om met stress. De opbouw van de coaching was goed, met uitgebreide informatie in gefaseerde stappen. Met veel geduld word je begeleid naar een nieuwe leefstijl. Ik ben alleen maar tevreden. Heel erg bedankt!”

IK WIL DIT OOK

HOE KRIJG JE DAT VOOR ELKAAR?

Dat ga je leren tijdens dit 3-maanden programma KOUD KUNSTJE.

JE ONTVANGT:

 • EEN VIP-DAG t.w.v. €449
  Dit is de aftrap van het programma. Je ontvangt alle materialen, de eerste checklists en stelt je persoonlijke actieplan op. Jij staat centraal; er is uitgebreid aandacht voor jouw situatie. We genieten op een centraal gelegen en mooie locatie van een heerlijke lunch en er is tijd voor al jouw vragen. Woon je in het buitenland? Dan doen we deze dag gewoon online.

 

 • EEN METHODE WAARIN JE PRECIES LEERT WAT JIJ NODIG HEBT
  Of je nu net begint of al langer het dieet volgt: alle informatie is te vertalen naar jouw situatie en ik coach je bij alles waar je tegenaan loopt. Je stelt me al jouw vragen, waardoor je voor een groot deel ook zelf bepaalt wat je leert.

 

 • EEN STAPPENPLAN MET BELANGRIJKE INFORMATIE, TIPS EN OEFENINGEN
  Via het programma doorloop je de verschillende fases van het dieet die nodig zijn voor een optimaal resultaat. Naast voeding staan ook onderwerpen als zondigen, de feestdagen, je sociale omgeving en stress centraal. Je ontvangt handige tips en oefeningen.

 

 • DRIE MAANDEN MAXIMALE STEUN EN AANDACHT
  Gedurende het hele traject krijg je persoonlijke aandacht voor jouw situatie en jouw gezondheid. Je wordt begeleid bij de stappen die je neemt en we bespreken je resultaten. Ik support je en geef je de ruimte om te ervaren dat je het zelf kunt. Tijdens het programma zijn vaste contactmomenten om je voortgang te bespreken, maar je vraagt ook een coachgesprek aan wanneer jij dat even nodig hebt.

 

 • ONBEPERKT VRAGEN STELLEN
  Loop je ergens tegenaan? Kom je er niet uit? Je mailt me waar je mee zit en je wordt weer op weg geholpen.

 

 • DIVERSE CHECKLISTS
  Je maakt vooruitgang door heel overzichtelijk stap voor stap veranderingen in te voeren. Deze veranderingen zijn o.a. meetbaar door de checklists. Ook als je allang klaar bent met het programma zullen de checklists je helpen. Zo ben jij blijvend Candida de baas.

 

EN ALS BONUSSEN:

 • 12 WEEK-MENU’S
  Elke week krijg je de recepten van Candidaproof gerechten die snel op tafel staan. De ingrediënten zijn goed te vinden in de winkels en alle gerechten zijn eenvoudig te bereiden. Je hoeft beslist geen keukenprins(-es) te zijn! Zo’n 100 gerechten in totaal, om lekker mee te variëren en samen met je gezin of gasten van te smullen.

 

 • BOEKEN
  Je ontvangt boeken met waardevolle informatie, waaronder mijn eigen boek HEB JIJ CANDIDA? IK (K)OOK!. Het boek is alleen hier nog exclusief verkrijgbaar. Boordevol informatie, praktische tips en recepten.boek-candida-coach
 • ONLINE CONTACT MET LOTGENOTEN
  Ervaringen en successen mag je delen met lotgenoten. Zo leer je niet alleen van je coach, maar ook van de andere Candidaten. Een extra stimulans om te doen wat jij nodig hebt om je weer gezond te voelen.

 

 • EEN KOOKWORKSHOP t.w.v. €65
  Een gezellige en praktische middag met veel gelegenheid voor het stellen van vragen en vooral zelf doen. Je gaat geïnspireerd, met een volle maag én nieuwe Candidaproof recepten naar huis.

 

Fatima (48):
“Het Candidadieet gaat nu zó goed, dat ik het idee heb dat ik het fout doe… Ik heb ook nergens last van. En na vijf weken was er geen Candida meer 🙂 Ontzettend bedankt voor dit goede spoor.”

 

IK GA ERVOOR

www.candidacoach.nl yvonne oostrom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Yvonne Oostrom. Tientallen jaren had ik last van veel vage of steeds terugkerende lichamelijke klachten, waaronder chronische luchtweginfecties. In 2008 ontdekte ik dat een Candida-infectie in de darmen de oorzaak was. Ik volgde het Candidadieet en in enkele weken waren de eerste klachten verdwenen. Geweldig toch?! Sindsdien is het Candidadieet voor mij een levensstijl geworden. Alle klachten verdwenen, waardoor ik me nu weer supergezond en fit voel. Ik schreef het boek Heb jij Candida? Ik (k)ook! en als Candidacoach help ik jou BLIJVEND van je Candidaprobleem af te komen. Op een zachte manier. Zodat ook jij voortaan ook de energie hebt om te genieten van het leven.

Jolanda (47):
“Ik twijfelde eraan of ik echt zou kunnen stoppen met snoepen, maar het is heel goed gelukt om geen tussendoortjes meer te nemen. Mijn huid is veel rustiger geworden, de spierpijnen zijn over, net als de hypoglykemie. De klachten die de overhand hadden komen ook niet terug. Door de samenwerking met Yvonne was er een stok achter de deur om zorgvuldig te blijven eten. De recepten zijn ook heel geschikt voor gezinnen: het zijn bekende maaltijden die Candidaproof gemaakt zijn. Ik vond het fijn om iemand te hebben die me steunt, serieus neemt en achter me staat. Yvonne nam uitgebreid de tijd en dat was fijn. Ze coachte heel goed, had altijd een reactie op mijn verhaal en gaf niet op. Haar inzet is heel groot en oprecht, dat kon ik voelen. Yvonne, heel erg bedankt voor al je tijd en aandacht!

WAT IS JOUW INVESTERING?

Als investering vraag ik je volledige inzet en eenmalig €1147* incl btw.
Het is ook mogelijk in termijnen te betalen.

*Tip: Je werkgever kan het vergoeden in het kader van duurzame inzetbaarheid.

Denk jij: ik vind het nogal een investering? Zo verdien je het gewoon weer terug:

– Je hoeft geen geld meer uit te geven aan anti Candida middelen, die je niet geholpen hebben;
– je verspilt geen geld meer aan voeding die je ziek maakt;
– je verbruikt straks geen eigen risico meer voor de zorgverzekering, want je hoeft niet meer naar de dokter;
– je kunt je eigen risico verhogen, zodat jouw premie voor je zorgverzekering omlaag gaat.

Wat gaat het je kosten als er niets verandert?
Met dit programma ga je fouten voorkomen, sneller en ook betere resultaten boeken. Investeren in een goede aanpak is investeren in je gezondheid voor de rest van je leven. Wat je met deze methode je leert is altijd toepasbaar, nu en in de toekomst. Je gaat hiermee voorkomen dat je ooit nog last krijgt van Candida.

In dat licht is het programma een heel slimme investering, waar je de rest van je leven profijt van hebt!

Mathilde (54):
“Het programma Koud Kunstje leert je oplossingen te vinden voor alles waar je tegenaan loopt. Het is steeds duidelijk wat je aan het doen bent en waarom. Samen met Yvonne ga je naar een definitieve andere levensstijl, op een rustige maar wel zekere manier.
Ik twijfelde of ik wel zou kunnen volhouden, het lukt echter prima. Als ik uit eten ga of naar feestjes weet ik door het programma waar ik op moet letten.
Yvonne is enthousiast en positief en als ervaringsdeskundige een bron van inspiratie voor iets wat je wel wil, maar niet weet hoe je het moet doen. Door het contact met Yvonne en de hulpmiddelen erbij lukt het vol te houden. Na een jaar lukt me nog goed om suikervrij te leven, ik ga ermee door. Het programma was een goede stimulans om deze levensstijl aan te pakken. Kortom, het grote voordeel van dit programma is dat je met deze hulp heel bewust en zelf de keuze maakt voor de verandering van eet- en levensstijl.”

IK BEN HET WAARD

VOOR WIE IS HET PROGRAMMA KOUD KUNSTJE GESCHIKT?

Voor mannen en vrouwen

bij wie een Candida-infectie is vastgesteld
die BLIJVEND van de Candidaklachten af willen
die zich 100% willen inzetten om de beste resultaten te behalen

WANNEER START HET PROGRAMMA KOUD KUNSTJE?

De eerstvolgende gelegenheid om te starten met het programma is op zaterdag 18 november 2017.

Heb je vragen of twijfel je of het programma voor jou geschikt is? Vertel het me in een e-mail.
Ik beantwoord je vragen graag!

BLIJF NIET TWIJFELEN!

Denk jij: zal ik eerst zelf proberen wat ik er nog aan kan doen?
Dit is een veelvoorkomend argument om nu niet te starten. Je denkt, laat ik toch eerst zelf nog proberen iets aan de situatie te veranderen. Maar…
Vervolgens blijf je nog langer in hetzelfde kringetje van gedachten en acties ronddraaien en er verandert niets.
Je leest op internet veel tegenstrijdigheden, weet niet wat bij jou past en komt geen stap verder.
Er zit geen structuur in je aanpak en je hebt niet de hulpmiddelen om antwoord te krijgen op je vragen.
Je verliest kostbare tijd. Ondertussen duren je klachten onnodig langer voort, of nemen zelfs toe. Het kost je veel energie, waar je Candida van profiteert.

Uitstellen is niet slim, want vroeg of laat betaal je voor je gezondheid. Nu om je lijf op orde te brengen, of later met ziekte, operaties en niet goed in je vel zitten…

Alle mensen die succes hebben, zoals topsporters en politici, worden gecoacht. Niet door iemand die je veilig op je plek wil houden, maar een ervaren persoon die in je gelooft, het beste in je naar boven haalt en hetzelfde doel nastreeft. Samen vormen wij dat sterke team dat resultaten boekt. En dan geldt gewoon: 1 + 1 = 3.
Ik neem je al het zoekwerk uit handen. Je hoeft alleen nog maar te gaan doen, zodat je sneller resultaat ziet en merkt dat het makkelijk vol te houden is.

Ik garandeer je: als jij gaat doen wat ik je leer speelt Candida straks geen rol meer in jouw leven, zodat jij weer fit en gezond voelt en alles kan doen wat je het liefste doet.

JE KUNT MEEDOEN OP MIJN RISICO

Ik wil namelijk dat jij tevreden bent en weet dat het programma een waardevolle investering is in jouw gezondheid. Mocht je tijdens de VIP-dag denken: dit is toch niets voor mij, dan meld je dat dezelfde dag. Dat mag ook via de mail. Je ontvangt dan gewoon het volledige bedrag terug. Geen probleem.

Mathilde (54):
“Gewoon mee beginnen. Na 1 jaar gaat het nog steeds goed! Ik zag er tegenop niet meer elke ochtend mijn mok koffie verkeerd met veel suiker en een stukje cake of ontbijtkoek (liefst met pindakaas) te kunnen nemen. De bezwaren die ik had, blijken niet zo moeilijk of onoverkomelijk als ik dacht. Yvonne stimuleert, legt uit en laat je zien welke mogelijkheden er zijn. Hoe je het dieet moet aanpakken en ermee om moet gaan. Ze draagt voorbeelden aan, ondersteunt en motiveert. Na 3 weken zag ik al een mooiere gezichtshuid!”

 

 

 

 

 

Yvonne Oostrom
een leven lang ervaringsdeskundige en sinds 2014 Candidacoach

PS1: Het is een eenmalige investering in je gezondheid, die voor altijd zijn waarde houdt en waar óók je partner en kinderen de voordelen van merken. Niet alleen in hún gezondheid, maar ook doordat jij weer de gezellige partner en lieve papa of mama wordt.

PS2: Candida geef je met de geboorte mee aan je kind. Pak jouw Candidaprobleem nu aan en geef gelijk jouw kind een Candidavrij leven.