Zacht Werken tegen Candida

Van gestrest naar gezond – door zachter te werken

Je hebt een druk leven met een groeiende to-do-lijst en houdt veel ballen tegelijk in de lucht. Of je nu werkt als ondernemer, in loondienst bent of thuis voor je gezin zorgt: met een druk leven en hard werken neemt je weerstand en energie af. De Candida maakt hier dankbaar gebruik van en jouw Candida infecties steken snel de kop op zodra jij moe wordt. Je kent je talenten en staat altijd klaar voor anderen. Je doet dat met liefde, maar je vraagt je af: doe ik dat wel op de slimste manier? Want het vraagt veel energie van je.

www.candidacoach.nl zacht werken candida

HERKEN JE DIT?

Je klachten nemen toe zodra jij een drukke periode hebt (gehad);
je wilt wel ontspannen, maar op een of andere manier ben je altijd aan het ‘rennen en vliegen’;
je tijd zit vol met dingen die moeten;
je hebt al snel geen energie meer over;
Of:
er zijn veel dingen die je zou wíllen doen, maar hebt de energie niet om ze in de praktijk te brengen.

Je voelt dat het anders zou kunnen. Dat wil je ook. Maar toch ga je door in je oude patroon. Om weer uitgeblust op de bank te ploffen.

JE BENT NIET DE ENIGE DIE DAARMEE WORSTELT

Hard werken lijkt bij veel mensen een hardnekkige verslaving. Druk-druk-druk, deadlines halen, zwoegen en zweten. Keihard buffelen met werk of zorgen voor anderen. Je blijft maar bezig met klusjes. Je voelt je onrustig, bent snel afgeleid (ook tijdens een gesprek), maar wil niet zeuren. Door je vermoeidheid ben je snel geïrriteerd. Alles bij elkaar opgeteld is je leven super vermoeiend. Wil jij erop wachten tot je uitgeput bent en er letterlijk niets meer uit je handen komt?

Hard werken maakt het moeilijk om je gezondheid structureel te verbeteren. De Candida is je hier dankbaar voor en speelt dan steeds weer op. En zeg nou zelf: maakt hard werken je echt gelukkig?

HET KAN OOK ANDERS

Wil jij energie en tijd hebben om de dingen te kunnen doen die je graag doet?
Meer gedaan krijgen in minder uren?
Meer tijd en aandacht kunnen geven aan je gezin, relatie en vrienden en jezelf daarbij niet vergeten?
Van je vrije tijd genieten zonder dat stemmetje in je hoofd dat je vertelt dat er nog werk ligt?

Of: merken dat je ‘s morgens bij het opstaan zin hebt om aan de nieuwe dag te beginnen?

Hoe lekker zou het zijn als je voldoende energie hebt voor de dingen die je wilt doen en niet meer vast loopt met vervelende lichamelijke klachten?

Als je de dingen doet die bij je passen en die je energie opleveren.
Als je weet waar je valkuilen en grenzen liggen.
Als je kunt doen waar je goed in bent, en dat lang kunt volhouden?

Ik heb goed nieuws voor je: dat kan.

Een optimale gezondheid bereik je niet met hard werken, maar met zacht werken. Zo zet je de stap van gestrest naar gezond. Candida bestrijd je niet alléén met goede voeding. Ook zacht werken helpt jou van de Candida af! Als je je valkuilen kent, kun je jezelf beschermen.

WAT IS ZACHT WERKEN®?

Zacht Werken® is de tegenhanger van hard werken. Als je zacht werkt:

 • leer je te werken op je energie en voorkom je oververmoeidheid;
 • daalt je ziekteverzuim;
 • benut je je kwaliteiten;
 • leer je te vertrouwen op je intuïtie;
 • heb je volop plezier in wat je doet;
 • kun je er altijd voor anderen zijn, op een manier die bij jou past;
 • zorg je optimaal voor je mentale én fysieke gezondheid;
 • helpen we de burn out de wereld uit.

Zacht werken begint met tijd maken. Niet langer hollen en te laat zijn, maar in alle rust precies doen wat er nodig is. Terwijl je alles met aandacht doet, omdat je tijd genoeg hebt. Omdat je tijd kunt maken en daardoor ook tijd overhoudt voor jezelf.

Je ontdekt wat jou in de weg zit. Waar ben jij, zonder dat je het zelf ziet, een levenloze zombie? Hoe ga je stap voor stap bouwen aan je energie en een optimale gezondheid? Niet later, maar nu.

KLINKT MOOI? DAT IS HET OOK!

Ik weet het uit eigen ervaring. Ik was jarenlang altijd druk, altijd hard aan het werk. Ik holde mezelf regelmatig voorbij en kreeg twee maal een burn out. Ik kon nogal ongeduldig zijn en houdt van aanpakken. Aan de slag. Alles snel doen en ook veel tegelijk. Ik zag nog niet dat het me uitputte. Ik werkte van de ene naar de andere vakantie, waarin ik vaak het liefst zo weinig mogelijk deed.

Ik voelde dat het anders moest kunnen, maar hoe?

Ik leerde zacht te werken bij Dr. Ir. Ellen de Lang- Ros. Zij heeft de Zacht Werken® methodiek ontwikkeld waarmee je op een andere manier leert kijken en werken, met keiharde resultaten!

Gaandeweg ontdekte ik hoe je het aanpakt.

Ik ontdekte van alles. Over mijn grenzen bepalen, mijn zombiegedrag en luisteren naar mijn energie. Ik werk nu op een relaxte manier en kan er zijn voor anderen. Op een manier die mij past, zonder de ander tekort te doen. Het mooie is: ik bereik daar nu veel meer mee! Doordat ik mijn gedachten en gedrag nu begrijp heeft stress heeft veel minder vat op mijn gezondheid. En heb ik ‘s avonds voldoende energie over om leuke dingen te doen.

Sinds 2016 beschik ik over de zacht-werken-licentie en mag ik mezelf Zacht Werken-coach noemen.

www.candidacoach zacht-werken-coach

Als een van de eerste officiële zacht-werken-coaches in Nederland bied ik jou het online programma Zacht Werken tegen Candida.

Speciaal voor iedereen die de gezondheid wil verbeteren en ondertussen meer wil bereiken door zachter te werken. Want zacht werken leer je niet alleen uit een boek. Je moet het zelf doen. In jouw werk en leven. Door dagelijks de goede dingen te doen.

MET HET ONLINE PROGRAMMA Zacht Werken tegen Candida KRIJG JE:

 • Een online training van 60 dagen waarin je stap voor stap leert hoe je zelf meer gaat bereiken door zachter te werken. Je leert tijd maken, je dromen realiseren en bouwen aan je gezondheid. Een praktische methode die je direct vertaalt naar jouw leven. Het programma is gericht op ondernemers maar ook geschikt voor mensen in loondienst of zorgend voor de kinderen. Ik maak voor jou de connectie met Candida en de vertaling naar jouw situatie.

 

 • Negen online modules, met theorie en praktische tips. Bij elke module krijg je een concrete oefening waar je direct mee aan de slag gaat en jou het Zacht Werken helpt toe te passen.

 

 • Je ontvangt van elke module een opname op video, zodat je alles kunt volgen wanneer het jou uitkomt. Op de manier die bij jou past. Je kunt alles nog eens rustig na luisteren en je kunt je jaar in jaar uit hierin verder ontwikkelen. Hard werken is er voor jou niet meer bij!

 

 • Bij elk webinar ontvang je verschillende oefeningen. Je pakt er uit wat past bij jouw leven en jouw stijl. Zo kun je op een ontspannen manier aan de slag, met de dingen die bij jou passen.

 

 • Dagelijks aan de slag. Het blijft niet bij theorie, maar je gaat de methode zacht werken direct toepassen in je eigen leven. Je leert tijdens het traject Zacht Werken zonder dat het extra tijd kost.
EN ALS BONUSSEN:

 

BONUS 1:

Je ontvangt de speciale uitgave van het boek Een zaak van zacht werken, geschreven door Dr. Ir. Ellen de Lange – Ros, waarin ik het voorwoord schreef. Ellen ontwikkelde de Zacht Werken methode en het online programma. Het boek leest makkelijk weg en de situaties zijn heel herkenbaar zodat je er gelijk mee aan de slag kunt.

BONUS 2:

Je kunt een jaar online contact houden met andere Zacht Werken tegen Candida deelnemers en je ervaringen delen met lotgenoten. Zo leer je niet alleen uit de online training, maar ook van anderen.

BONUS 3:

Het heeft tijd nodig om wezenlijke veranderingen in je leven aan te brengen, daarom geef ik je 6 maanden coaching bij Zacht Werken. Een-op-een of via vraag-en-antwoord-webinars bespreken we jouw ervaringen met zacht werken en worden jouw vragen beantwoord. We bespreken de verbinding tussen wat je leert en de invloed op je gezondheid en maken de vertaalslag naar jouw situatie.

BONUS 4:

Nieuwe inzichten doe je op tijdens de Zacht Werken-workshop. Tijdens deze workshop zoomen we in op wat je leerde over Zacht Werken. Je ontdekt spelenderwijs wat zacht werken je al heeft opgebracht en waar je jezelf naar een volgend niveau kan tillen.

IK MELD ME AAN

Het programma levert je door de opzet direct tijd en rust op.

WAT LEVERT HET PROGRAMMA JE OP?

Natuurlijk ga je niet zomaar een zacht-werkenprogramma volgen. Het moet wel wat opleveren! Dit is wat je gaat realiseren:

 • Rust en focus. Aandacht voor wat jij echt belangrijk vindt in jouw leven. Je gaat je energie, gedachten en gedrag ‘lezen’ zodat je zonder stress je eigen kwaliteiten optimaal kunt benutten. En ondertussen verbetert jouw gezondheid.

 

 • Meer resultaat, meer bereiken door minder hard te werken. Maar ook Candida minder ruimte geven om zich te ontwikkelen en meer energie overhouden.

 

 • Altijd alle tijd. Je ontdekt hoe je nooit meer tijd tekort komt en altijd tijd genoeg hebt. Omdat je tijd gaat maken. Met zacht werken krijg je tijd in overvloed. Altijd.

 

 • Je werk gaan doen op jouw manier, zodat jouw talenten maximaal uit de verf komen. Zodat je een maximale bijdrage levert en er volop voor anderen kunt zijn. Maar dan wel op een manier die bij jou past. Zonder werkdruk of stress.

 

 • Je dromen realiseren. Het maakt niet uit wat je droom is: een reis, een boek schrijven of een bijzondere functie. Je ontdekt hoe je stap voor stap aan de slag gaat met het realiseren van je dromen. Niet later, maar nu.

Het is geen snelle hype die volgend jaar weer is achterhaald. De vaardigheden die je leert met zacht werken zijn vaardigheden waar je de rest van je leven profijt van hebt. In je werk, je privéleven én gezondheid. Waarom zou je nog langer worstelen of wachten als je nu een stap kunt zetten?

Monica (58)
“Mijn dagen zaten te vol, met de administratie voor mijn bedrijf en de vele e-mails. Ik zag daardoor tegen de leuke dingen op. Het was een uitdaging tijd te maken om te ontspannen en alle leuke dingen te doen. Nu ik het zacht werken toepas kan ik wél ontspannen genieten van
bijeenkomsten met familie en vrienden en zie ik het als een hele leuke tijd. Zacht Werken is voor mij als een way of life! Dat ervaar ik als heel fijn. Blij!”

IK WIL DIT OOK

Het programma levert je door de opzet direct tijd en rust op.

WIE IS YVONNE?

Mijn naam is Yvonne Oostrom.
Tientallen jaren had ik last van veel vage of steeds terugkerende lichamelijke klachten, waaronder chronische luchtweginfecties. Ik volgde het Candidadieet en zag mijn gezondheid daardoor snel verbeteren. Toch was het nog niet klaar. Ik ging niet goed met mijn energie om en in het onderwijs liep ik tweemaal een burn out op. Mijn energie verbruikte ik door steeds harder te werken. Het kostte me mijn baan. Ik leerde beter te luisteren naar mijn energie en bewuster keuzes te maken die bij mij passen. Door zacht te werken en slim om te gaan met mijn energie kan ik nu een burn out voorkomen. Mijn gezondheid is nu nóg meer verbeterd en Candida maakt nog minder kans deze te verstoren. Als Candidacoach én Zacht Werken-coach help ik jou graag zacht te werken en te voorkomen dat je energie nog langer verkeerd wegstroomt. Zodat ook jij blijvend van je Candidaklachten afraakt.

www.candidacoach.nl yvonne oostrom

JE INVESTERING IN TIJD

Tijd investeren én winnen

Het programma Zacht Werken tegen Candida vraagt een investering in tijd en in geld. Het programma duurt 60 dagen, dat is 9 weken. Veel van de tijd die je besteedt aan het programma is geen ‘huiswerk’ of ‘studietijd’, maar het is gewone werktijd die je besteed in je werk of de dingen die je dagelijks doet.

Alleen ga je nu op een heel andere manier aan de slag met je werk. Je leert dus terwijl je werkt. Zo kost het programma je niet teveel tijd, maar levert het je direct wat op.

Naast deze tijd in je werk zijn er 9 webinars van circa 60-90 minuten. De opdrachten uit de webinars zijn concrete dingen die je direct toepast in je eigen werk. Daarnaast kun je tijd besteden in het contact met andere deelnemers, om je ervaringen uit te wisselen en te leren van anderen die ook met zacht werken aan de slag zijn.

Regelmatig kun je coaching krijgen bij het zacht werken of deelnemen aan het vraag-en-antwoord-webinar. Je ontvangt de opname van de webinars zodat je het later terug kunt kijken.

Het programma levert je, door de opzet, direct tijd op. Je gaat anders naar je tijd kijken en leert concreet om tijd te maken (dit leer je direct bij de start van het programma in de eerste module). Zo ga je de tijd die het programma je kost al direct terugverdienen. Doordat je tijd kunt maken. Je krijgt daardoor alle tijd. Altijd.

JE INVESTERING IN GELD

Het levert je meer op dan het kost: een betere gezondheid.

Naast je investering in tijd vraagt het programma een investering in geld. Het programma is nadrukkelijk gekoppeld aan je werk, maar is tevens een motivatie-programma dat aan de gang gaat met je mindset. Zo leer jij anders te kijken naar de dagelijkse hectiek in je leven. Niet alleen vandaag, maar gedurende de rest van je leven.

Het programma Zacht Werken tegen Candida kost €997 incl. btw voor alle modules, het boek, de workshop, contact met andere deelnemers, coaching en een jaar toegang tot de online community.

Daardoor is het programma méér dan ooit een ontzettend slimme investering in jezelf.

Je doet vaak meer dan je aankan. Je weet het, maar verandert er zelf niets aan. Jezelf leren kennen met dit programma is een groot cadeau dat je jezelf geeft.

Jacques (53):
“Zacht Werken is super! Ik pas het nu dagelijks toe, zowel in mijn werk als privé en het doet iets met me. Ik ben nu ‘s avonds minder moe, doordat ik lekker heb gewerkt. Door een paar simpele aanpassingen ben ik nu meer stressbestendig en heb ik meer rust en overzicht. Op het werk zien ze dat ik ben veranderd. Is er een kleine tegenslag? Dan kijk ik daar nu anders naar!”

IK BEN HET WAARD

Het programma levert je door de opzet direct tijd en rust op.
Je verdient je investering dan ook in no-time terug in je gezondheid.

GARANTIE

Ik kan me voorstellen dat je je afvraagt of het programma bij je past. Daarom bied ik de volgende keiharde garantie bij dit zachte programma:

Ben je na afloop van de tweede module niet tevreden of vind je het tegenvallen? Dan meld je dat binnen 24 klokuren na de tweede module en krijg je al je inschrijfgeld volledig retour (en mag je het toegestuurde boek gewoon houden).

Ik bied je deze garantie, omdat ik er van overtuigd ben dat zacht werken ook bij jou past en je zal helpen. Op deze manier kun jij met het programma kennismaken en zelf direct ervaren wat het programma voor je betekent.

EN… GA JIJ JE CANDIDA TE LIJF DOOR ZACHTER TE WERKEN?

Nu je dit allemaal hebt gelezen, ligt de bal bij jou. Ga jij nu concrete stappen zetten om meer energie te krijgen? Ga je investeren in jezelf en je gezondheid en leren om Candida te bestrijden door zachter te werken? Of blijf je liever druk met jezelf voorbij hollen en hard werken? Of futloos op de bank hangen? De keus is aan jou. Welke stap ga jij zetten?

VEELGESTELDE VRAGEN

Wellicht heb je nog vragen bij het programma? Lees dan hieronder even of je vraag erbij staat. Heb je nog geen antwoord? Neem dan gerust contact op met yvonne@candidacoach.nl om je vraag aan me te stellen.

Waarom staat er zo’n vreemde ® achter Zacht Werken?

Zacht werken is een door Dr. Ir. Ellen de Lange-Ros geregistreerd en erkend merk. Het is een concept dat door haar is ontwikkeld. Anderen mogen dus niet zomaar producten aanbieden met deze term. Het is een andere manier van werken die ze wel met iedereen wil delen. Bijvoorbeeld via de door haar opgeleide zacht-werken-coaches, met haar boeken en met dit online programma. Zodat iedereen het ontdekt: om mooie resultaten te bereiken hoef je niet hard te werken. Dat kan ook met zacht werken.

Ik vind het nogal een investering, zal ik eerst zelf proberen wat ik er nog aan kan doen?

Uit eigen ervaring en opmerkingen van mijn klanten weet ik dat dit een veelvoorkomend argument is om nu niet in te stappen en te investeren. Je denkt, laat ik toch eerst zelf nog proberen iets aan de situatie te veranderen.

Vervolgens blijf je in hetzelfde kringetje van gedachten en acties ronddraaien.
Je komt eigenlijk geen stap verder, er zit geen structuur in je aanpak en je hebt niet de hulpmiddelen om antwoorden te krijgen op je vragen.
Je maakt fouten en verliest kostbare tijd. Ondertussen duurt je situatie onnodig langer voort. Het kost je teveel energie die je dan niet op kunt brengen om met je gezondheid en het overwinnen van Candida aan de slag te gaan.

Kan ik het programma later volgen? Ik ben nu druk met andere dingen.

Heb je het te druk? Dan is het juist slim om het zacht werken programma op korte termijn te gaan volgen. Zo leer je tijd te maken en heb je vervolgens altijd tijd genoeg. Maar schikt het je echt niet om het programma nu te volgen? Dan kun je het ook nu aanschaffen en later volgen. Je kunt alle materialen downloaden en op je eigen computer bewaren. Voor de coaching maken we dan aparte afspraken.

Wil je jouw situatie met mij bespreken voor je een beslissing neemt?

Neem dan gerust contact op met yvonne@candiacoach.nl. Tijdens een gratis telefonisch gesprek van 30 minuten bekijken we samen of zacht werken voor jou een geschikte oplossing is.

Ik wens je een goede gezondheid, met volop energie en zacht werken!

www.candidacoach.nl yvonne oostrom

 

 

 

 

 

Yvonne Oostrom

IK MELD ME AAN