Lezingen over Candida

Candida, een onzichtbare bron van (vage) klachten
 • Wat is Candida?
 • Hoe kom je er aan?
 • Welke klachten kan het veroorzaken?
 • Hoe weet je of jij Candida hebt?
 • Wat is ervoor nodig om van een Candida-infectie af te raken?

Tijdens lezingen neem ik je mee in mijn verhaal en geef ik je antwoord op deze vragen.
Ook is het een leuke gelegenheid je vragen te stellen over Candida of ervaringen te delen.

Momenteel staan er voor deze lezing geen data in de planning, maar… wil jij nu al antwoord op deze vragen?

In samenwerking met de stichting Gezond Verstand Avonden gaf ik het webinar Candida, een onzichtbare bron van (vage) klachten. In dit webinar geef ik je ook de antwoorden. Je bestelt het webinar hier.

 

Energieker Leven door Zacht Werken

Iedereen heeft het druk. Met werk, het gezin, sociale contacten en sport. Heel normaal, toch? Maar net als iedereen hol jij jezelf regelmatig voorbij. Je merkt wel dat je moe bent en gespannen bent, maar wat kun je anders? Hard werken is niet normaal. En ook niet gezond. Om gezond oud te worden moet het echt anders. Het mooie is: het kán ook anders! Op deze avond ga je ontdekken:
– waar jouw lijf laat merken dat je te hard werkt;
– waar jouw energie weglekt;
– hoe jouw energiestroom te sturen is. Met zacht werken.

Zacht werken gaat over grenzen bepalen, zombiegedrag en je energie lekken. Het is een methode die je leert anders te kijken en te werken. Op een manier die bij je past en met aantrekkelijke resultaten.

Monique, locatiehouder GVA Venray:
 “De lezing over ‘Energieker Leven door Zacht Werken’ was een mooi verzorgde avond met presentatie op beamer, veel interactie en een duidelijke uitleg. Ik kreeg enthousiaste reacties van bezoekers, die tot inzicht kwamen of bemoedigd werden op de weg die ze al gingen.

De lezing gaf mij inzicht in mijn energie lek. Het grootste cadeau was te voelen dat ik een keuze heb tussen gedrag wat past in schaarste en gedrag dat past in overvloed. Yvonne nodigt je uit om eerlijk en oprecht in de spiegel te kijken en moedigt aan, erg goed.”

www.candidacoach.nl

 

Reacties “Lezingen over Candida

 1. Ook al wist ik heel veel van candida, ook mijn drive is steeds meer bekendheid, daarom erg blij dat Yvonne het boek heeft geschreven. Dit moet iedereen weten, want het vernietigt je leven, bij mij tenminste.
  Door de lezing en ontmoetingen die avond weer nieuwe dingen geleerd. Heel fijn.
  Gods zegen gewenst met jou drive!

 2. Op 26 januari gaf Yvonne een lezing voor GezondVerstandAvonden Locatie Venray. De Lezing “Candida, een bron van (vage) klachten” is zeer de moeite waard! Yvonne vertelt over haar eigen lange weg van zich ziek voelen met een scala aan klachten, voordat ze er (via een mesoloog) achter komt wat er werkelijk aan de hand is met haar. Ze legt heel duidelijk, op een prettige manier uit wat Candida is, wat de symptomen (kunnen) zijn en vervolgens wat de mogelijkheden zijn om er vanaf te komen. Er is genoeg ruimte om tijdens de lezing vragen te stellen. Yvonne begeleidt nu Candida-patienten, nadat deze de diagnose hebben gekregen (middels een onafhankelijke mesoloog). Ook daar vertelt ze uitgebreid over op een mooie, rustige manier. Zelf was ik nogal geraakt, omdat ook ik ooit zo’n lange, onbegrepen, eenzame weg heb gelopen, voordat ik eindelijk eens wist wat ik had. De reguliere geneeskunde ontkent helaas dit probleem en laat je maar al te vaak in de kou staan. Vandaar dat dit verhaal echt verteld moet worden!
  Heel goed dat je dit doet Yvonne! Dankjewel.

  • Hoi Yvonne,
   Je hebt het goed onthouden! Er stond inderdaad ook een lezing in Katwijk gepland voor januari 2016.

   Ik was daarvoor uitgenodigd, maar helaas heeft de locatiehoudster besloten te stoppen met haar activiteiten.
   Vandaar dat de lezing is geschrapt uit de agenda.

   Ik hoop dat je in de gelegenheid bent naar een andere lezing te komen? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *